Nieuws/Columns

Strikt Privé

Wie dacht dat D66-leider ALEXANDER PECHTOLD zich het afgelopen jaar alleen beziggehouden heeft met de formatie, zal opkijken van het onthullende verhaal dat we deze week over hem brengen. We onthullen het best bewaarde geheim van het Binnenhof: zijn nieuwe liefde, al sinds ongeveer een jaar, is niet alleen een vrouw die bijna TWINTIG JAAR jonger is dan hij, maar ook nog eens moeder van VIJF KINDEREN!

Pechtold heeft er al die maanden alles aan gedaan zijn opmerkelijke relatie met ANNE LOK (33) zo lang mogelijk geheim te houden. Wat daarbij hielp, is dat hun escapades zich ver van de Haagse arena afspeelden. Collega HARRIE NIJEN TWILHAAR vertelt u op de volgende pagina’s alles over het nieuws dat zijn politieke collega’s, na het kerstreces, rond de fontein veel stof tot gesprek zal leveren!

Dit is de laatste editie van 2017.

We kijken terug met de mooiste showbizzbaby’s en vooruit met onze medewerkster LIESBETH VAN DIJK, die voorspellingen doet voor 2018, en met drie BN’ers die voor dat nieuwe jaar hun huwelijk aankondigen. RUDOLPH VAN VEEN, TOM DUMOULIN en RICO VERHOEVEN willen gaan trouwen. Of SYLVIE MEIS dat ook nog doet? Net voor kerst ontstond daarover grote onduidelijkheid.

Ik wens u en de uwen een gezellige en veilige jaarwisseling en het beste voor dat nieuwe jaar.