Nieuws
148682
Nieuws

Er lijkt welvaart op komst, voor uzelf of uw partner. Er lijkt sprake van een financiële meevaller en meerdere plezierige kansen. U kunt echter ook te maken krijgen met het stranden van een huwelijk en in dat geval zou een boedelscheiding uw welstand positief kunnen beïnvloeden.

RAM

Uw gemoedstoestand kan vandaag wat wazig zijn en weinig reëel. Ga dus niet voor de bijl voor te dure spullen als u gaat winkelen. Stimuleer uw geest door te gaan studeren of uzelf te trainen in het gebruik van het communicatienet.

STIER

Maak er een prettige dag van met veel sociale contacten. Ga de stad in. Degenen die nog ongebonden zijn kunnen ontdekken dat er nog heel wat vis in de zee rondzwemt. Neem het initiatief en maak kennis met intrigerende personen.

TWEELINGEN

Uw energieniveau kan aan de lage kant zijn en daar kunnen anderen ook last van hebben. Wees niet verbaasd als een afspraak wordt afgezegd of bijeenkomst niet doorgaat. Verzeker u ervan dat u niets vergeet.

KREEFT

Een goed resultaat wordt bereikt door strategieën en ideeën te delen met goede vrienden of medewerkers. Houd uw verwachtingen realistisch en redelijk, anders zult u bitter teleurgesteld zijn als uw plannen niet gerealiseerd worden.

LEEUW

Doe vanochtend kalm aan. Hoe belangrijk het werk dat op u ligt te wachten ook is, u zult het weten te voltooien zonder u te haasten. Dromen en fantasieën kunnen u bezighouden en uw geest verwarren. U zult zich moeten concentreren.

MAAGD

Streef naar evenwicht tussen uw verlangen naar opwinding en de noodzaak uw werk af te maken in het belang van een redelijke productiviteit. Nieuwe verantwoordelijkheden kunnen zwaar drukken maar ook uw blik verruimen.

WEEGSCHAAL

Oude standpunten, vooroordelen of gewoonten uit uw kinderjaren kunnen u op het verkeerde been zetten. Houd het hoofd bij uw werk en vermijd nieuw gebied. Houdt u gedeisd als u last hebt van een avondje stappen.

SCHORPIOEN

Houd rekening met een controle van uw werkzaamheden. Verzeker u ervan dat u op geen enkel gebied te kort schiet. Houd een mening voor uzelf tenzij u echt niet anders kunt. Een discussie kan resulteren in een machtsspel.

BOOGSCHUTTER

Tegenstrijdige berichten kunnen uw leven vandaag moeilijk maken. Als iemand anders u niet dwarsboomt zou het uw eigen onzekerheid kunnen zijn. Denk aan de toekomst en wees daarover niet te angstig.

STEENBOK

Op liefdesgebied kunt u uzelf voor de gek houden. Luister naar familie of vrienden; hun inzicht kan beter zijn dan het uwe. Begin met een training als u uw gewicht wilt verminderen of uw gezondheid en fitness wilt opkrikken.

WATERMAN

Een trage start kan te wijten zijn aan welzijnsprobleem. Blijf thuis als u denkt dat u griep hebt. Bestrijd een infectie die u bedreigt met de juiste medicatie, extra rust en veel mineraalwater. Een droom kan u tot nadenken stemmen.

VISSEN

U kunt beter presteren dan de concurrentie als u werk doet waarvan u houdt. Geldelijk gewin zal het gevolg zijn als u afzijdig blijft van risicovolle uitdagingen. Lach om de zwakheden van anderen en wees zuinig op uw goede naam.