Nieuws/Binnenland
150387709
Binnenland

Bezorger zwaar mishandeld na onenigheid over pakketje

HOOGVLIET - Een 42-jarige Rotterdamse pakketbezorger is op de Steurweg in Hoogvliet (Zuid-Holland) zwaargewond geraakt nadat hij ernstig werd mishandeld door een man, meldt de politie. De twee hadden onenigheid over een pakket. Een 29-jarige Rotterdammer is aangehouden.

De bezorger is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie noemt zijn toestand zorgwekkend. Een woordvoerder kan nog niks kwijt over de aanleiding van de ruzie omdat het onderzoek nog loopt. Ook kan de woordvoerder niks zeggen over de aard van de verwondingen, omdat de politie geen medische updates ontvangt. De 29-jarige verdachte is meegenomen naar het bureau en wordt daar verhoord.

PostNL is op de hoogte van het incident, maar weet ook niet hoe het met de bezorger gaat. „We hebben de bezorger nog niet gesproken”, laat een woordvoerder van PostNL aan De Telegraaf weten. Het bedrijf wil niet kwijt of het vervolgstappen gaat nemen: „We willen niet op zaken vooruitlopen, dus ik kan er verder nog niks over zeggen”, aldus een woordvoerder.

Tips? App naar onze whatsapp tiplijn (+31 613650952).