Nieuws/Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

Horeca Nederland serveert recensiesite

Koekje van eigen deeg

Dennis van Dijk in zijn restaurant. Hij vindt dat je best mag klagen, maar liever rechtstreeks tegen de ober dan op een recensiesite.

Dennis van Dijk in zijn restaurant. Hij vindt dat je best mag klagen, maar liever rechtstreeks tegen de ober dan op een recensiesite.

FOTO MARCEL ANTONISSE

Amsterdam - Met een eigen reserveringssite BookDinners kiest branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de aanval op sites als Iens en OpenTable. Het moet eerlijker, vindt KHN. Maar de machtige reviewsites halen hun schouders op.

Dennis van Dijk in zijn restaurant. Hij vindt dat je best mag klagen, maar liever rechtstreeks tegen de ober dan op een recensiesite.

Dennis van Dijk in zijn restaurant. Hij vindt dat je best mag klagen, maar liever rechtstreeks tegen de ober dan op een recensiesite.

FOTO MARCEL ANTONISSE

Met een eigen reserveringssite BookDinners kiest branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de aanval op sites als Iens en OpenTable. Het moet eerlijker, vindt KHN. Maar de machtige reviewsites halen hun schouders op.

Verder lezen?

Maak een account aan en lees alle Telegraaf Extra-artikelen nu tijdelijk helemaal gratis.

Het is makkelijk en in 1 minuut geregeld!

Heb je al een account? Log hier dan in!

Bekijk meer van