Nieuws/Buitenland
1533142
Buitenland

18-jarige studente aan gevolgen griep overleden

De 18-jarige Bethany Walker.

De 18-jarige Bethany Walker.

Iverness - Een 18-jarige Schotse studente is afgelopen vrijdag overleden aan de gevolgen van een griepvirus. Toen de griep overging in een longontsteking, ging haar gezondheid razendsnel achteruit. De moeder van het meisje schreef een emotioneel bericht op Facebook.

De 18-jarige Bethany Walker.

De 18-jarige Bethany Walker.

„Mijn mooie dochter Bethany Walker is van mij weggenomen. Ze had griep, die al snel overging in een longontsteking”, schrijft de moeder. De 18-jarige Bethany werd met spoed overgebracht naar het Raigmore ziekenhuis in Iverness, maar de hulp kwam te laat. Ze overleed 5 januari op de intensive care. „Ze kreeg gedurende twee uur de best mogelijke behandeling van een team van acht mensen. Ze hebben alles geprobeerd, maar ondanks alle inspanningen heeft ze het helaas niet gehaald.”

De emotionele boodschap van de moeder aan Bethany is massaal gelezen. „Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik zal altijd heel veel van je houden. Je was de beste dochter die ik me ooit had kunnen wensen en ik zal altijd de meest trotse moeder van de wereld zijn. Slaap zacht, mooi meisje. Je zal nooit uit mijn gedachten zijn, zolang ik leef.”