Nieuws/Wat U Zegt

Lezersbrief

’Groningen is ’Ver van mijn Bed Show’’

ANP

T. Nieland woont 39 jaar in het oosten van Nieuwolda, provincie Groningen. ,,Vier jaar geleden hadden we ook aardbevingsschade, wat keurig netjes is afgehandeld. Echter sinds 4 jaar kampen we met rioleringsproblemen en gaslekkages”, aldus deze lezeres.

ANP

Ik heb dit feit toentertijds al aangekaart bij de NAM. Om de haverklap hadden mijn buren en ik rioleringsproblemen, maar dat was niet het ’pakkie-an’ van de NAM. Het was immers niet zichtbaar en hun motto was: wat onder de grond zit valt niet onder onze verantwoordelijkheid.

Wederom vandaag een dikke gaslekkage op de Kamp. Dat kan toch geen toeval zijn? In al die jaren dat ik hier woon hebben we misschien één of twee keer een gaslekkage of verstopt riool gehad, maar nu om de haverklap.

NAM, neem je verantwoordelijkheid! Ik roep een ieder op om tegen de NAM in opstand te komen. Wij, als ’Grunnigers’, hebben een lange adem, maar het houdt een keer op! Ik stel me even voor hoe dit geweest was als dit in het westen van het land was voorgevallen. Maar ja, wij wonen in het Hoge Noorden, dus laat ze maar zitten. Het is de Ver van mijn Bed Show.

T. Nieland, Nieuwolda

POPULAIRE VIDEO'S