Nieuws/Opmerkelijk
1548603965
Opmerkelijk

Internet in ban van zoekplaatje, kan jij de python vinden?

Bij het zien van bovenstaande foto valt je in eerste instantie waarschijnlijk niets bijzonders op, gewoon een wat gedateerde keuken. Toch wordt het kokkerellen de bewoners een stuk minder aangenaam gemaakt door de aanwezigheid van een ongewenste gast. Nadat de slangenjagers uit het Australische Brisbane het zoekplaatje deelde op sociale media, breken internetgebruikers massaal het hoofd erover.

Bekijk het antwoord onderaan het bericht:

De afbeelding werd gemaakt in een woning van een koppel uit de kustgemeente Wynnum. De twee zagen de ongewenste bezoeker hun huis binnenglippen, maar hebben het dier nooit zien vertrekken. Het bange koppel schakelde daarop de Brisbane Snake Catchers in.

Het duurde ook even voordat de hulptroepen de wurgslang vonden. Het dier had zich goed verstopt in de keuken. En daarmee was het online spelletje geboren. Onder de Facebookpost van de slangenvangers werd vervolgens wild gegokt.

„Mijn ochtend is verpest. Ik kan mijn huis niet verlaten voordat ik het vind”, schrijft Bel. „Ik ben behoorlijk blind”, concludeert Kate uiteindelijk na het bestuderen van de foto.

Achter het bord heeft de slang zijn schuilplaats gecreëerd.

Achter het bord heeft de slang zijn schuilplaats gecreëerd.