Nieuws/Columns

Strikt Privé

Een schreeuw om hulp had SAMANTHA DE JONG al vaker gegeven. De Scheveningse, die in september 2010 in één klap beroemd werd als BARBIE uit Oh Oh Cherso, vertelde eerder al haar leven als realityster niet langer aan te kunnen. Haar roem, gebaseerd op ongegeneerd vakantievieren op een Grieks eiland, haar huwelijksperikelen en haar scheiding, de zorg voor de kinderen en haar financiële problemen, het werd haar allemaal te veel.

Barbie voelde zich misbruikt en in de steek gelaten.

In deze Privé natuurlijk veel aandacht voor het drama dat vorige week zo veel indruk op iedereen maakte zonder dat de details, waar in het Haagse veel over gespeculeerd wordt, door de familie zijn bevestigd. Ze doen er ook niet toe. Sams duidelijke signaal is nu wel opgepikt en er wordt gewerkt aan hulp voor haar bij het nieuwe leven dat zij met haar kindjes weer moet gaan oppakken.

Ik wens deze kleurrijke verschijning, van wie we allemaal toch een beetje zijn gaan houden, daarbij heel veel kracht en liefde van haar naasten. Zoals Nederlands eerste realityster Big Brother-BART dezer dagen zei: ‘Ik hoop dat dat haar lukt en dat we niets meer van haar zullen horen. Dat lijkt me voor iedereen het beste.’

En alleen dat beste, dat gunt iedereen Samantha, haar ex-man MICHAEL en hun twee jonge kinderen.