Nieuws
157397
Nieuws

Activision brengt Call of Duty-zombies samen

Activision heeft de epische zombieverhalen van Call of Duty voor het eerst gebundeld in één pakket. Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles verschijnt op 16 mei Het bevat acht van de populairste maps uit World at War, Black Ops en Black Ops II.

Wat begon als een ‘Easter Egg’ die spelers konden ontgrendelden door de campaign te voltooien van Call of Duty: World at War, is uitgegroeid tot een populaire derde modus met fanatieke fans. De acht maps zijn volledig opnieuw opgebouwd, zodat spelers kunnen genieten van mooiere beelden, verbeterde audio en nieuwe gameplay.

“Zombies Chronicles draait echt om de community, die Zombies heeft gemaakt tot wat het vandaag de dag is”, zegt Jason Blundell, Co-Studio Head van ontwikkelaar Treyarch. “We slachten nu al bijna tien jaren de ondoden af op verschillende consoles, en Zombies Chronicles is gemaakt om al die fans samen te brengen. Als je deze maps hebt gespeeld op eerdere consoles, staat je een nieuwe, verbluffende en uitdagende ervaring te wachten. Als dit je eerste keer is, krijg je acht definitieve ervaringen van onze Zombies-verhaallijn, allemaal in één pakket.”

Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles is vanaf 16 mei als eerste voor de PlayStation 4 te downloaden voor €29,99.