Nieuws/Columns

Strikt Privé

Goed nieuws over BARBIE in de nieuwe Privé. De veelbesproken realityster, die begin dit jaar probeerde een einde aan haar leven te maken, krabbelt langzaam overeind en ziet de toekomst met haar lieve kindjes weer zonnig en met vertrouwen tegemoet…

Dat wil zij u zelf graag vertellen, in een onthullend en emotioneel interview dat zij collega EDWIN BREDIUS toestond. Bedeesd kijkt SAMANTHA DE JONG daarin terug op de dag die, als het maar even iets anders was gegaan, haar laatste was geweest. Hoe kon het zover komen? Wat bezielde haar in de donkerste uren van haar bestaan en hoe wil zij weer verder?

„Ik ben zo blij dat ik nog lééf”, zegt ze in het interview dat u natuurlijk alleen maar van Privé kunt verwachten. De laatste tijd is over Barbie veel gezegd, beweerd en ook geschreven. Maar Barbies échte story, die leest u vanaf pagina 18.

Vorige week onthulden wij al enkele geheimen van de koninklijke familie, maar er is veel meer te vertellen over de onmetelijke rijkdom van de ORANJE’s en de manier waarop die tot stand kwam…

Het koninklijke appartement dat IN Huis ten Bosch wordt gebouwd, kost ons straks DERTIEN MILJOEN: bijna één euro de man!