Nieuws/Buitenland
1633397143
Buitenland

Restaurantpersoneel gearresteerd omdat ze geen gratis hamburgers gaven

Afbeelding ter illustratie.

Afbeelding ter illustratie.

Lahore - Alle negentien personeelsleden die zaterdagavond aan het werk waren in restaurant Johnny & Jugnu, in de Pakistaanse plaats Lahore, zijn aangehouden. De reden? Ze gaven twee dagen eerder geen gratis hamburgers aan de agenten die toen op de stoep stonden.

Afbeelding ter illustratie.

Afbeelding ter illustratie.

Het hamburgerrestaurant heeft maandag ook een statement uitgebracht, waarin zij schrijven dat het niet de eerste keer is dat er zoiets bij hun zaak gebeurt.

Inam Ghani, een van de hoofdagenten van de provinciale politie, deelt ook op Twitter een bericht over het voorval: „Niemand mag het recht in eigen hand nemen. Onrecht wordt niet getolereerd. De betrokken agenten worden allemaal gestraft”, staat er in het bericht.

’Urenlang vastgehouden en lastiggevallen’

Johnny & Jugnu stelt dat de personeelsleden ongeveer zeven uur lang zijn vastgehouden en lastiggevallen door de agenten.

De Pakistaanse premier Imran Khan heeft eerder al opgeroepen tot een hervorming van de politiemacht in de Punjab-regio, zo schrijft BBC. De lokale politici zouden vrienden hebben aangesteld om de politiebureaus te leiden.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo