Nieuws/Buitenland
1672422606
Buitenland

Zo komt stripclub de coronatijd door

Portland - Je moet wat als er geen bezoek meer kan komen in de stripclub in Oregon.

Dus eigenaar Shon Boulden bedacht een drive through langs zijn zaak. De danseressen hebben beschermende kleding gekregen in de vorm van maskers en handschoenen.

De Lucky Devil Lounge is omgebouwd tot ’Food-2-Go-Go’. Danseres Elle Stanger komt je voedsel persoonlijk afleveren aan je auto. Karma Jane draagt een gasmasker om te voorkomen dat ze ziek wordt.

Boulden moest zijn tent halverwege maart vanwege de coronacrisis sluiten en grapte tegen vrienden dat hij zijn werkloze danseressen dan maar voedsel zou gaan laten bezorgen. „En toen dacht ik: he dat kunnen we ook vanuit de club!”, vertelt hij in Amerikaanse media.

Er worden uitsmijters ingezet die ervoor moeten zorgen dat de klanten genoeg afstand houden van de dames.

Het bezoek weet de Go-Go inmiddels weer te vinden. Op sommige dagen staan er al aardige files. De NY Post citeert iemand die met een stel vrienden 280 kilometer had omgereden voor dit uitje. De fooienpot is in ieder geval weer goed gevuld.

Het eten wordt voor het normale tarief verkocht, maar wie de dames wat extra wil laten doen, betaalt volgens lokale media dertig dollar ’per handeling’.