Nieuws/Opmerkelijk
1702141
Opmerkelijk

Toeriste aangevallen door ’forse’ koe na zingen lied Black Eyed Peas

Niet de koe uit het verhaal.

Niet de koe uit het verhaal.

NEW DELHI - Een Britse toeriste die in India bivakkeerde, zal nog wel twee keer nadenken voordat ze weer een koe zal toezingen. Mellisa Meville zag een groot rund met forse kont en begon daarom spontaan My Humps van Black Eyed Peas te zingen. Dat had ze dus beter niet kunnen doen.

Niet de koe uit het verhaal.

Niet de koe uit het verhaal.

Meville werd namelijk daarna bruut aangevallen door de koe. „Toen ik al zingend langs haar liep, gaf ze mij opeens een kopstoot, waardoor ik door de lucht vloog.”, zegt ze tegen Daily Mail. Het leverde haar veel pijn op, en verwondingen aan haar gezicht, schouder en knieën.

Ze vervolgt: „De impact van de knal was zo sterk, dat ik door de lucht vloog en zodoende op mijn knie landde. Mijn gezicht en schouder waren ook behoorlijk verwond. Nooit gedacht dat een koe mij zo zou kunnen aanvallen en toetakelen. Ik denk dat ze gewoon chagrijnig was. Ik had zoveel bloed op mij zitten.”

Toch kan ze er ondanks alles wel om gniffelen. „Het was uiteindelijk wel een grappige ervaring. Ik heb veel pijn en dat is lastig, maar stiekem moet ik er toch om lachen.”