Nieuws/Binnenland
1702747442
Binnenland

27-jarige aangehouden voor dood vrouw in Hengelo

HENGELO - De politie heeft woensdag een 27-jarige man uit Hengelo aangehouden in verband met de dodelijke steekpartij in de nacht van dinsdag op woensdag. Daarbij kwam een vrouw om het leven. Dat gebeurde aan de Hampshire, net buiten de binnenstad.

Getuigen die de vrouw hebben aangetroffen, verleenden eerste hulp en waarschuwden de politie. Kort daarna kon de verdachte worden aangehouden aan de Jozef Israëlsstraat, in het noorden van de stad. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Het slachtoffer is een 27-jarige vrouw uit Almelo, zo maakte de politie aan het einde van de middag bekend. Er is nog niets bekend over de aanleiding voor de steekpartij. De politie is op zoek naar mensen die er meer over kunnen vertellen.

De straat is afgezet en rechercheurs van de forensische opsporing doen onderzoek. In de omgeving wordt gezocht naar het voorwerp waarmee de vrouw is gestoken. Mogelijk heeft de dader zich op zijn vlucht ontdaan van kleding of andere voorwerpen. De politie hoopt dat mensen die spullen vinden, dit bij de politie melden.

De steekpartij gebeurde rond 02.00 op eerste kerstdag.

Heeft u tips? App naar onze whatsapp tiplijn. Of zet ons nummer in je telefoon: +31 613650952