Nieuws/Buitenland
1735970
Buitenland

Getrouwde juf (26) opgepakt na affaire met leerling (14): ’Mijn cijfers leden eronder’

Stephanie Peterson

Stephanie Peterson

NEW SMYRNA - Een 26-jarige lerares uit de Amerikaanse staat Florida is woensdag opgepakt omdat ze een affaire zou hebben met een 14-jarige leerling. Sinds november zou dit al spelen. De jongen vertelde er deze week over tegen zijn ouders. Hij zou hebben gezegd dat zijn cijfers eronder te lijden hebben.

Stephanie Peterson

Stephanie Peterson

Lerares Stephanie Peterson uit New Smyrna zou drugs hebben gekocht voor de jongen en hem naaktfoto’s hebben gestuurd, aldus lokale media. Maandag nam ze ontslag.

’Uren samen doorgebracht’

Volgens de jongen werd hij regelmatig laat in de avond opgehaald door juffrouw Peterson die wetenschapsles geeft. Vaak brachten ze uren met zijn tweeën door. Hij kreeg echter geen bijles.

Stephanie Peterson

Stephanie Peterson

De juffrouw zou tegen de jongen hebben gezegd dat hij hun relatie geheim moest houden. Het is echter niet duidelijk of de jongen ook echt een leerling was van Stephanie Peterson.

Getrouwd met brandweerman

Sinds 2015 was Stephanie getrouwd met brandweerman Brandon. Ze hebben geen kinderen samen. Op 12 februari zou de scheiding zijn aangevraagd.

Beiden hebben hun profielen op sociale media verwijderd toen het nieuws van de arrestatie bekend werd. Haar borgsom is vastgesteld op 25.000 dollar, ruim 20.000 euro.