Nieuws/Opmerkelijk
1737122
Opmerkelijk

Zwitserse sekscampagne pakt uit met zuigende vrouw

BERN - In Zwitserland heeft het ministerie van Volksgezondheid een tamelijk bizarre sekscampagnevideo gelanceerd. In de video is te zien dat een vrouw op haar knieën gaat en water zuigt door een tuinslang en een slager die ’zijn worstjes opvult’.

De merkwaardige promotie voor veilige seks laat zien dat een vrouw - genaamd Jasmin - een tuinslang vastheeft en voor een aquarium staat. De voice-over zegt vervolgens: „Hallo, vandaag leren we hoe we water uit een aquarium zuigen. Jasmin heeft ’een dikke slang’ nodig om dit voor elkaar te krijgen.”

Dan zegt hij dat ze ’de slang dicht bij haar mond moet houden om ’er aan te ruiken.” „Als de slang fris ruikt, gaat Jasmin op haar knietjes en zal ze zo hard mogelijk eraan zuigen. Net zo lang totdat er iets in haar mond komt.”

Grote, dikke worstjes

Dit doet zij vervolgens, waarop te zien is dat ze op een gegeven moment het water uitspuugt. „Dit is de manier waarop Jasmin voorkomt dat het tapijt van haar oma eronder komt te zitten”, aldus de voice-over. Vervolgens verschijnt er een tekst met: ’wat je ook denkt, denk ook aan je gezondheid’.

In een andere video is een slager - genaamd Karl - te zien die ’zijn worstjes opvult’, met een nogal duidelijke referentie aan het omdoen van een condoom. „Karl maakt grote en dikke worstjes”, zegt de voice-over vervolgens. „Een partner kan hierbij helpen.”

Woordvoerder Adrien Kay van de campagne zegt tegen de Mirror dat ze met de slogan ’wat je ook denkt, denk ook aan je gezondheid’ „dubbelzinnig en met een vleugje ironie veilige seks promoten op hun campagnewebsite.”

„Onze campagne speelt met clichés en humor, waardoor de video’s toegankelijker én effectiever worden.”

Bekijk hier de volledige video.