Nieuws/Opmerkelijk
1751468
Opmerkelijk

Blogster belooft seks: 3000 man kloppen aan bij hotel

SANYA - Een Chinese blogster leek het wel leuk om haar fans - mits geïnteresseerd - gratis seks te beloven. Het enige wat ze hoefden te doen was naar het hotel te komen waar Ye Mouyi verbleef. Naar verluidt kwamen er drieduizend man opdagen. Wel dropen ze allen teleurgesteld af.

Want het bleek slechts ’een grap’ te zijn. De 19-jarige blogster deed het puur en alleen om meer volgers naar haar profiel te loodsen. Het bleek een duur grapje voor haar: ze werd gearresteerd op verdenking van prostitutie. Dit meldt Daily Mail.

„Wie komt naar me toe...om gratis seks te hebben?”, zei ze op haar post op Weibo. Om misverstanden te voorkomen plaatste ze de exacte locatie én hotelkamernummer erbij. En dat liet duizenden volgers zich geen twee keer zeggen. Binnen een mum van tijd waren de eerste kandidaten bij haar hotelkamer.

Vluchten

Rond 22.00 uur waren er zelfs zoveel mannen, dat vluchten voor Ye Mouyi de enige optie nog was. Het hotelpersoneel wist haar te evacueren en veilig op een taxi te zetten. „Kom mij niet meer opzoeken in het hotel, het was maar een grapje”, schreef ze snel op haar profiel.

Maar de politie zocht haar wel op en dat resulteerde in een gevangenisstraf, van vijftien dagen en een boete van 65 euro. Haar account op Weibo is offline gehaald.