Nieuws/Binnenland
1751613048
Binnenland

Wietkwekerij in pand dode incassobaas

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie

ARNHEM - In het pand van de vrijdag overleden baas van een Arnhems incassobureau is een forse hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij met 300 planten werd aangetroffen in de kelder van het pand waar vrijdag een arrestatieteam een inval deed. Dat gebeurde omdat de politie aanwijzingen had voor de betrokkenheid van directeur Cees J. bij een moord.

Foto ter illustratie

Foto ter illustratie

Burgemeester Ahmed Marcouch bevestigt de vondst aan De Telegraaf. Het pand is vanwege de vondst van de kwekerij en een wapen per direct gesloten. Cees J. beroofde zich vrijdagnacht van het leven toen de politie in zijn pand aan inval deed. Dit na een onderzoek naar een dode man uit Laren, die die middag was aangetroffen in een auto in Arnhem.

De Telegraaf meldde zaterdagochtend dat J. donderdag aan mensen in zijn omgeving aankondigde dat er vrijdag ’groot nieuws’ kwam over Arnhem. Ook kondigde hij aan dat hij meerdere moorden zou plegen. Tegen één getuige had hij het over drie moorden en bij een andere, een vrouw, sprak hij over vier moorden. Vrijdag werd in Amersfoort eveneens een doodgeschoten man in een auto aangetroffen. De twee moorden en een derde zouden door hem gepleegd zijn.

De politie heeft inmiddels bekendgemaakt dat er inderdaad onderzocht wordt of er een verband is tussen de moorden in Amersfoort en Arnhem en dat er gekeken wordt of er een derde slachtoffer is.