Nieuws
176286
Nieuws

De kosmos besteedt dit jaar extra aandacht aan uw gezondheid en werk, en dat zorgt voor goede kansen op de banenmarkt. Het zal tevens invloed hebben op de romantische kant van uw leven doordat de werkvloer de plaats kan worden waar zich uw liefdeleven gaat ontwikkelen.

RAM

Er kan zich binnen de familie of thuis iets belangrijks voordoen. Het kan leiden tot een beter begrip van iemand die u dierbaar is. Neem de tijd om naar een oudere te luisteren. Haal uiterlijke schijn en realiteit niet door elkaar.

STIER

De nadruk kan op communicatie en taalvaardigheid komen te liggen. Ontwikkel dit talent. Een gunstig moment om te kopen of te verkopen, maar pas op als er sprake is van projectontwikkeling. Blijf ver van grootschalige transacties.

TWEELINGEN

Woon een bijzondere bijeenkomst bij. Wat het onderwerp of de context ook is, zorg dat u goed op de hoogte bent en blijft. Steek uw kop niet in het zand; draag ideeën aan en geef uw mening, zelfs als die niet populair is.

KREEFT

Begin met vertrouwen aan de nieuwe werkweek. Gebruik uw speciale talent en vaardigheden om verbeteringen aan te brengen in uw werkomgeving. Toon initiatief en benader uw werk vernieuwend. U zult er om geprezen worden.

LEEUW

Een ingewikkeld probleem kan u het gevoel bezorgen tegen een muur aan te lopen. Reken er niet op dat u een makkelijke oplossing zult vinden. Gooi de handdoek echter niet in de ring. De sterren beloven een streep zonlicht tussen de wolken.

MAAGD

Wees blij dat u mag werken en geef een maandagochtendhumeur geen kans. Kom in actie als u droomt van een exotische vakantie. Begin nu niet aan een nieuwe relatie, tenzij u genoegen neemt met een kortstondige romance.

WEEGSCHAAL

De dag heeft iets geheimzinnigs. Er lijkt sprake van een voorbestemde gebeurtenis of symbolisch geluk. Niets is vanzelfsprekend of aan het lot te danken. U kunt indruk maken op leidinggevenden; er zit promotie in het vat.

SCHORPIOEN

Reken niet op een vlot begin van de week; u kunt met fouten in uw eigen werk of in dat van anderen worden geconfronteerd. Bekijk uw romantische leven eens nader, alsook de mate waarin u gebruik maakt van uw creativiteit.

BOOGSCHUTTER

U kunt te maken krijgen met extra onkosten of een niet afgeloste schuld. Versnipper uw energie niet; doe rustig wat gedaan moet worden. Benader voor een complex probleem een expert en modder er niet zelf mee door.

STEENBOK

Voer noodzakelijke veranderingen door zodat u de juiste richting kunt inslaan om een doel te bereiken of droom te vervullen. Ga met mensen in zee die deskundiger zijn dan uzelf en probeer van hen iets op te steken.

WATERMAN

Druk, druk, druk lijkt het motto vandaag. Wikkel af wat zich de afgelopen tijd heeft opgestapeld. Spiegel u aan energieke mensen die initiatieven ontwikkelen. Doe ook wat de baas vraagt en reageer prompt op wensen van klanten.

VISSEN

Trek tijd uit voor verwanten en laat hen weten hoezeer u hun steun op prijs stelt. Laat u niet overhalen meer verantwoordelijkheden of taken op u te nemen. Zeg rustig dat het zo wel mooi is als u vindt dat u meer dan voldoende doet.