Nieuws/Opmerkelijk
1770766
Opmerkelijk

Vechtpartij in bieb door niespartij

Niet de niezende man uit het verhaal

Niet de niezende man uit het verhaal

SACRAMENTO - Op de tweede verdieping van een bibliotheek in Sacramento is afgelopen dinsdag een vechtpartij uitgebroken. Reden: een niespartij.

Niet de niezende man uit het verhaal

Niet de niezende man uit het verhaal

Volgens Timothy Nguyen, student van de Sacramento State, was er iemand - zittend bij een raam - aan het studeren, toen een ander persoon vlakbij de student moesten niezen. En dat schoot bij het andere persoon in het verkeerde keelgat. Want hij kon immers de griep verspreiden.

„Wil je weggaan? Of wil je dit buiten uitvechten”, was het niet zo vriendelijke verzoek. Dit ontaarde in een ordinaire vechtpartij. Volgens de politie begon de ruzie inderdaad om één nies. De verkouden student zou griep hebben volgens zijn ’tegenstander’, maar hij ontkrachtte dit, meldt The State Hornet. „Ik moest gewoon niezen. Ik ben niet ziek.”

Astma-aanval

Uiteindelijk moesten drie agenten de kemphanen uit elkaar halen. De niezende student zal nog wel last van zijn neus houden, aangezien hij hier een flinke beuk op kreeg. Na de klap kreeg hij er ook nog een astma-aanval overheen. Uiteindelijk is hij naar het ziekenhuis vervoerd.

Er zijn uiteindelijk geen arrestaties verricht.