Nieuws/Binnenland
1775760584
Binnenland

Dronken Polen slaan huis Kaatsheuvel kort en klein

KAATSHEUVEL - Drie Poolse mannen van 23, 29 en 33 jaar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden na de vernieling van een woning in het Brabantse Kaatsheuvel en mishandeling van een bewoner. In de woning was het volgens de politie een enorme ravage. Het keukenblok, het interieur, elektrische apparaten en zelfs tussenwanden waren gesloopt, aldus de politie.

Gewaarschuwde agenten troffen buiten bij de vrijstaande woning aan de Dongenseweg vier mannen en een vrouw aan. Een van hen, een 33-jarige Pool, bleek te zijn mishandeld. Hij had verwondingen aan zijn hoofd. Hij was rond middernacht thuisgekomen en trof daar een enorme ravage aan. Beneden stonden drie dronken landgenoten en een van hen sloeg hem enkele keren met gebalde vuisten in het gezicht.

De drie waren onvast ter been en kwamen slecht uit hun woorden, aldus de politie. Twee van hen gedroegen zich volgens de politie erg agressief. Ze gingen steeds hoestend op korte afstand van de agenten staan.

De eigenaren van het pand, die dat gemeubileerd verhuren, hebben aangifte gedaan van de vernielingen. De mishandelde bewoner heeft met behulp van een tolk aangifte gedaan.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop