Nieuws
1785103
Nieuws

’Onze eigen Duo Penotti’

Op de cover van het aprilnummer van National Geographic prijkt de Britse tweeling Marcia en Millie Biggs. Ze zijn een tweeling, maar op het eerste gezicht zou je dat niet zeggen. Melissa Koolen (26) heeft ook zo’n tweeling. Jay-Riley en Jaylecy (15 maanden) hebben allebei een andere huidskleur maar zijn toch echt een tweeling!

Moeder Melissa vertelt: “Wereldwijd zijn er een héleboel van dit soort duo’s. Dat is het grappige aan twee-eiige tweelingen; het zijn totaal verschillende kindjes die heel toevallig op hetzelfde moment in dezelfde buik terecht zijn gekomen.

We hadden geen moment stilgestaan bij de kleur die onze kindjes zouden krijgen. Maar toen we hoorden dat het een jongen en een meisje waren, wisten we dat ze sowieso niet op elkaar zouden lijken. Ik zei voor de grap weleens dat het zo leuk zou zijn als we een bruine en een witte baby kregen, maar toch gingen we ervan uit dat ze of wit óf bruin zouden worden.

Toen ze werden geboren, was Jay-Riley meteen al een stuk donkerder. Mijn man en ik vonden het wel grappig: onze eigen Duo Penotti!’’

Lees het hele verhaal over Melissa en haar tweeling op VROUW.nl.