Nieuws/Opmerkelijk
1795469
Opmerkelijk

Moeder de bak in na huwelijk met eigen dochter

OKLAHOMA - Een moeder uit Oklahoma moet twee jaar achter de tralies doorbrengen, nadat een rechter uitwees dat het huwelijk dat zij in 2016 afsloot met haar bloedeigen kind, toch niet helemaal de bedoeling was. Moeder (45) en dochter (26) ’vielen’ in 2014 voor elkaar.

Patricia Ann Spann gaf voor de rechter toe dat ze incest had gepleegd én dat ze inderdaad getrouwd was met haar dochter, Misty Velvet Dawn Spann. Patricia verloor ooit de voogdij over haar kinderen, maar in 2014 werd ze met Misty herenigd. Met alle gevolgen vandien.

De twee huwden elkaar in maart 2016, nadat een trouwerij van twee personen van hetzelfde geslacht legaal werd in de Amerikaanse staat.

Zoonlief

Maar enkele onderzoekers van de politie ontdekten dat Patricia in 2008 ook al eens getrouwd was geweest. Met haar zoon. Hij was destijds net 18 jaar oud geworden. In 2010 werd het huwelijk ongeldig verklaard, ook toen al op grond van incest-aanklachten.

Volgens de Oklahoman zou Misty het huwelijk vorig jaar oktober al hebben willen ontbinden, omdat ze ’erin was geluisd’. Ze zei dat moeder Patricia had gezegd dat ze ’drie advocaten apart van elkaar had gesproken en dat een bruiloft geen enkel probleem zou zijn’.

Ook Misty pleitte schuldig in de rechtszaal. Ze kreeg tien jaar voorwaardelijk en moet verplicht in therapie.