Nieuws
1812701
Nieuws

Christel uit Married at First Sight: het was wel even een schok ja

Christel en Marcel voor het altaar

Christel en Marcel voor het altaar

De 46-jarige Christel doet mee aan het tv-programma Married At First Sight. Afgelopen week zagen we hoe Christel en Marcel elkaar voor het eerst ontmoetten én hoe ze elkaar hun jawoord gaven. ’’Sommigen dachten dat ik Marcel uitlachte, maar dat was echt niet zo.’’

Christel en Marcel voor het altaar

Christel en Marcel voor het altaar

Christel liet zich door experts koppelen en zag haar bruidegom pas voor het eerst voor het altaar. "Toen ik het programma voor het eerst zag dacht ik ook: 'Wie doet hier nou aan mee? Dan ben je toch niet goed bij je hoofd?' En toen stond ik er zelf."

In principe mogen kandidaten geen 'eisen' inbrengen, al had Christel die wel degelijk. "Ik val erg op lange mannen, en vind een dialect een enorme afknapper. Ik wilde dus liever niet iemand uit het hoge noorden of diepe zuiden. Maar jullie hebben Marcel natuurlijk inmiddels gezien en gehoord…"

En inderdaad, Marcel komt uit het hoge noorden (Delfzijl), is 1,77 meter 'lang' en spreekt geen ABN. "Toen de trouwambtenaar over hem vertelde, schoot ik dus heel erg in de lach. Sommigen dachten dat ik Marcel uitlachte, maar dat was echt niet zo. Ik dacht alleen maar: 'Hoe hebben ze dit nu kunnen doen?' Het was wel even een schok ja."

Maar de experts hebben Christel en Marcel niet voor niets gekoppeld; op basis van de honderden vragen die ze allebei invulden, zouden ze een goede match moeten zijn. "Na ons jawoord hebben we elkaar natuurlijk ook veel beter leren kennen, en ontdekten we dat we heel erg met elkaar in een deuk kunnen liggen en over veel dingen hetzelfde denken."

Het hele interview met Christel lees je op VROUW.nl.