Nieuws/Binnenland
1815410492
Binnenland

Man (34) maakt het heel bont: aangehouden voor vier overtredingen tegelijk

OOSTBURG/SCHOONDIJKE - Een 34-jarige man is zaterdagmiddag in Zeeuws-Vlaanderen aangehouden voor meerdere overtredingen tegelijk. Hij reed te hard, reed op een weg tegen het verkeer in en reed, ook nog eens zonder geldig rijbewijs, in een auto die niet aan de technische eisen voldoet, meldt de politie zondag.

De politieagenten zagen de auto voor het eerst op de Rondweg in het Zeeuwse Oostburg rond 15.15 uur. Daar gaf de man extra gas en ging hij de verkeerde richting in bij de rotonde, waarna hij tegen de rijrichting de Maaidijk opreed. De andere auto’s op de weg moesten volgens de politie hard remmen om een aanrijding te voorkomen.

Op de weg richting Schoondijke reed de verdachte harder dan 140 kilometer per uur, terwijl daar 60 kilometer per uur is toegestaan. De agenten troffen zijn auto aan in de Lange Heerenstraat in Schoondijke. Volgens een getuige was de bestuurder een loods ingevlucht. Daar is hij aangehouden. Na het afleggen van een verklaring is hij weer vrijgelaten. Het is onbekend wat de woonplaats is van de man.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop