Nieuws/Binnenland
1818206
Binnenland
GR2018

’Vraag me af hoe je naakt door het huis loopt’

Compleet boekwerk aan erotische appjes tussen CDA’er en radiodame

Een hele stapel met papier beslaat het: de lange reeks aan erotisch getinte gesprekken die CDA’er Robert Vloedgraven uit Raalte de nek heeft gekost. De dame in kwestie, die enigszins verontwaardigd aan lokale media vertelde dat ze ongepaste vragen van de politicus voorgeschoteld kreeg, liet al weten weinig afwijzend te hebben gereageerd. Dat lijkt een understatement - afgaande op de gepubliceerde gesprekken.

Op beelden van RTV Oost is te zien dat er heel wat fantasieën de revue passeren in de uitgebreide gesprekken tussen Robert Vloedgraven en Melanie Visscher. Eerst zou er gesproken zijn over het debat dat Visscher organiseerde bij haar lokale radiostation Salland Sound. Maar, zo liet ze zelf ook al weten, al snel kregen de gesprekken een erotisch tintje.

Vloedgraven wil van alles weten van Visscher. Over haar „flinke borsten”, het al dan niet hebben van schaamhaar op intieme plaatsen, over de gekste plekken waar ze ooit seks heeft gehad, wat ze wel en niet in bed uitspookt en meer. „Kaal?”, vraagt hij ongegeneerd. Over zichzelf is hij ook vrij open en volgens de radiodame kreeg ze zeer intieme foto’s van zijn geslachtsdeel via de app.

’Naakt door het huis’

Duidelijk is dat Vloedgraven het voortouw neemt. Zo deelt hij zeer gedetailleerde fantasieën die hij blijkbaar over Visscher heeft. Het leest als ware polderporno. „Heb me enorm afgevraagd hoe het eruit ziet hoe je naakt door het huis loopt om schoon te maken. En dat ik dan toevallig aanbel vanwege het interview.” Dat de interviews niet bij haar thuis zullen plaatsvinden, houdt hem niet tegen. „En dat ik op de bank ga zitten. Je hebt wel een shirt aan maar niets eronder.”

Vervolgens volgt een vrij grafische fantasie over gemorste koffie, het schoonmaken van zijn kleding en de seksuele handelingen die daarop volgen.

’Vertel’

Dat ze hem niet afwees, komt volgens Visscher door een angststoornis. „Daardoor kan ik moeilijk nee zeggen”, vertelde ze daarover aan RTV Oost. Wie de gesprekken leest, zou ook kunnen concluderen dat ze de hitsige CDA’er aanspoorde. Zo volgt het erotische gesprek over de gemorste koffie op een uitdagende opmerking van Vloedgraven, die haar waarschuwt voor meer vieze praat. „Hahaha vertel”, reageert ze vervolgens uitnodigend. „Ben je ondeugend genoeg?”, wil hij nog weten. Ze antwoordt: „Ben nieuwsgierig wat jou bezighoudt.” Vervolgens is het hek van de dam.

Opvallend is dat niet Visscher, maar haar partner naar de media is gestapt. Een kennis had hem dat geadviseerd. Maar wie, wil hij volgens Salland Centraal niet zeggen. Of diegene politiek actief is, aangezien de timing - op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen - wat opmerkelijk is? „Ab-so-luut niet.” Tegenover De Stentor legt hij uit: „Die kennis vertelde me dat hij nog een andere vrouw kende die door Vloedgraven is lastig gevallen met seksueel getinte berichten via WhatsApp.”

Opgestapt

Inmiddels is Vloedgraven opgestapt. Hij stond op nummer 4 van zijn partij voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag maar zal niet terugkeren in de gemeenteraad.

GR2018Lees meer over dit thema en vind alle verhalen in een overzichtMeer lezen hierover