Nieuws/Buitenland
1819667543
Buitenland

Amerikaan (37) steelt seksspeeltjes van in slaap gevallen vrouw

Inbraakverdachte Michael Holden.

Inbraakverdachte Michael Holden.

TYRONE (PA) - Een Amerikaanse man is door de politie in de staat Pennsylvania aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht de seksspeeltjes van een vrouwelijke kennis uit de buurt te hebben gestolen. Hij drong binnen in haar huis terwijl ze op de bank lag te slapen.

Inbraakverdachte Michael Holden.

Inbraakverdachte Michael Holden.

De 37-jarige Michael Holden nam volgens de aanklacht bij zijn inbraak ook 700 dollar cashgeld mee uit de woning en meerdere bankpasjes. Hij liet de vrouw rustig verder slapen.

Een oplettende buurtgenoot zag echter dat een man naar binnen sloop in het huis van de vrouw. Ze wist hem te omschrijven en zo kwam het slachtoffer al snel uit bij de man die volgens Amerikaanse media een ’kennis’ van haar is en om de hoek woont. Toen de vriend van de vrouw hem confronteerde met zijn daad, zou hij toegegeven hebben dat hij heimelijk het huis was binnen gestapt en dat hij ’geld op de vloer’ zag liggen.

Opvallende pet

Een camera in de wijk legde een verdachte vast met een bril en een Pittsburgh Pirates-petje. Daardoor wist een agent die vaker met Holden te maken heeft gehad om wie het ging. Een maand eerder werd de dertiger nog opgepakt wegens openbaar dronkenschap.