Nieuws
1825021
Nieuws

Hoe is het om de moeder van een verleider uit Temptation Island te zijn?

Olga met haar zoons Ken (links) en Martijn (rechts)

Olga met haar zoons Ken (links) en Martijn (rechts)

Juwelier Olga Stoffers-Veneman (62) is de moeder van 'verleider' Ken Stoffers, die vorig jaar te zien was in Temptation Island. Ze vertelt hoe het voor haar was om Ken vorig jaar te zien meedoen in de populaire realityserie.

Olga met haar zoons Ken (links) en Martijn (rechts)

Olga met haar zoons Ken (links) en Martijn (rechts)

Toen Ken gevraagd werd door RTL om mee te doen aan Temptation Islandkende Olga het programma nog niet: "Ik had er nog nooit van gehoord en ben er dus blanco ingestapt. Ken is uiteindelijk gezwicht voor een maand gratis vakantie in Thailand.

Nadat ik er fragmenten van op YouTube had bekeken, vond ik het geen programma voor onze familie. Ook na de opnames was het erg spannend, want het is natuurlijk nooit zeker hoe het eindresultaat eruit komt te zien; je weet dat er uiteindelijk veel geknipt en geplakt zal worden."

Ze vervolgt: ’’Ken was niet in Thailand met de intentie om relaties kapot te maken, zijn eerste insteek was vakantie vieren. Toch liep het anders dan verwacht: hij werd smoor op Lize, één van de meiden die op dat moment nog een relatie had. "Ze zijn nog steeds hartstikke verliefd en het is ook niet zo dat ze elkaar voor het programma al kenden, het is ze echt overkomen."

Tijdens de opnames had Olga's zoon seks, met Lize, op beeld: "Deelnemers tekenen ervoor dat die beelden mogen worden uitgezonden. Wij vonden het in het begin heel lastig, maar het went wel."

Het hele interview lees je op vrouw.nl.