Nieuws
1827596
Nieuws

Tatjana viel 56 kilo af met deelname Obese maar kwam toch weer aan

Tatjana Almuli (26) viel met haar deelname aan Obese twee jaar geleden 56 kilo af. Inmiddels zit er weer zo’n 25 kilo aan en is Tatjana het geëmmer rondom haar gewicht helemaal zat. Ze plaatste een foto van haar huidige lijf op haar Instagram en werd overspoeld met reacties.

Tatjama vertelt: ’’Obese zou mijn leven redden, dat geloofde ik écht. Ik had een utopisch beeld dat alles goed zou komen als ik mij daar volledig op zou storten. 'Daar helpen ze me en daarna ga ik de rest van mijn leven als een 'normaal' persoon door het leven' dacht ik. Maar dat bleek toch net even anders.’’

’’Vanaf de start van Obese had ik bijna geen sociaal leven meer. Ik was net met een universitaire studie begonnen. Mijn dagen bestonden uit sporten, naar de universiteit, sporten, eten en slapen. Iedere dag weer.

Ik leefde in een isolement, wilde er alles aan doen om het te laten slagen. Achteraf gezien is het geen reëele gedachte dat je zo’n leven voor altijd volhoudt. Je moet een balans vinden. Dat is ontzettend moeilijk, helemaal toen het programma afgelopen was.

Ik heb geen spijt van mijn deelname, maar het was absoluut niet zaligmakend.’’

Ze viel 56 kilo af maar kreeg hierdoor hormonale problemen.

Lees op VROUW.nl hoe het Tatjana verging na haar deelname aan Obese.