Nieuws/Buitenland
1828287581
Buitenland

Medewerkster Amazon raakt verlovingsring kwijt in pakketje

LONDEN - Een medewerkster van Amazon in het Britse Swansea heeft een wanhopige oproep aan klanten gedaan nadat ze haar verlovingsring bij het inpakken van pakketjes was verloren. De 18-jarige Jasmine Paget is er zeker van dat het sieraad in een van de ongeveer 160 pakketjes is verdwenen die ze zaterdag in het laatste uur van haar dienst verwerkte.

Ze kreeg de ring eerder dit jaar op Valentijnsdag van haar 20-jarige vriend Josh Phillips, tevens medewerker van hetzelfde Amazon-centrum. Josh had haar ten huwelijk gevraagd na een maand verkering.

Een grote zoektocht bood geen soelaas. Managers van Amazon werden ingeschakeld. Die stopten het productieproces.

„Ze begonnen een massale zoektocht. We hielden vrachtwagens tegen en hebben talloze pakketjes doorzocht. Maar met Amazon Prima gaan ze er meteen uit. We exporteren zelfs ook Duitsland”, aldus Jasmine Paget.

Verdriet

„Ik voelde mijn hart in mijn maag”, reageert Jasmine. Het zilveren sieraad, met een centrale diamant en daar omheen kleinere stenen, is haar veel waard. Ze deed haar verhaal op Facebook waarna het duizenden keren werd gedeeld. De gedachte dat anderen mee helpen zoeken, sterkt haar.

Ongeloof

Josh Phillips, die Jasmine slechts weken kende maar wel een aanzoek deed – ’als je het weet, weet je het gewoon’ – kon niet geloven dat de ring kwijt was. „Ik kwam binnen, ik lachtte naar haar. Ze zei: lach niet, ik ben mijn ring verloren. Ik zei: ja ja, gisteren waren we er nog over aan het grappen, ik trap hier niet in.”

Het bleek toch echt waar. Josh Phillips probeert zijn vriendin af en toe aan het lachen te maken, ’want ze is heel erg bedroefd’, aldus Phillips. Ook hij gelooft dat de ring ooit nog kan terugkomen omdat wereldwijd veel aandacht aan hun zoektocht wordt besteed.