Nieuws/Binnenland
183104
Binnenland

Dit weekend ernstige hinder op A6 en A1

MUIDERBERG - Rijkswaterstaat waarschuwt voor ernstige verkeershinder dit weekeinde op de A6 en A1 richting Amsterdam. De dienst werkt van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend voor de ochtendspits aan beide wegen om de doorstroming bij de knooppunten Muiderberg en Diemen te verbeteren.

De A6 (vanuit Almere) is het hele weekend afgesloten in de richting van Amsterdam tussen de knooppunten Gooimeer en Muiderberg. Op de A1 (vanuit Amersfoort) richting Amsterdam is ’s avonds tussen de knooppunten Muiderberg en Diemen slechts één rijstrook beschikbaar. Ook de verbindingsweg van de A6 vanuit Almere naar de A1 richting Amersfoort is nog dicht.

Rijkswaterstaat zegt dat weggebruikers hierdoor rekening moeten houden met een langere reistijd die kan oplopen tot een uur. Weggebruikers krijgen het advies goed voorbereid op weg te gaan en de actuele verkeersinformatie te volgen.

Ook wordt gewerkt aan de A4 richting Den Haag en daarom gaat de snelweg dit weekend dicht tussen knooppunt Burgerveen en Leiden.