Nieuws/Binnenland
1851137
Binnenland

Geen regen verwacht tijdens The Passion

AMSTERDAM - Het blijft zeer waarschijnlijk droog tijdens de uitvoering van The Passion, donderdagavond in Amsterdam. Begin van de avond schijnt zelfs even de zon. Pas aan het eind van het populaire evenement kan er een spatje regen vallen, verwacht Weeronline.

Deze Witte Donderdag trekken enkele buien over het land met kans op wat onweer en hagel. De meeste buien komen voor boven het midden en oosten van het land. In Amsterdam, bij de voorbereidingen voor The Passion, is er ook kans op een enkele bui. Het tv-spektakel, dit jaar voor de achtste keer, is ditmaal een prominent onderdeel van de viering van vijftig jaar Bijlmer. The Passion is vanaf 20.35 uur te zien op NPO 1. NPO Radio 2 zendt al vanaf 18.00 uur uit over het evenement.

Eerste paasdag blijft het droog maar wordt het wel koud voor de tijd van het jaar, met maximaal 8 graden in het zuiden. Op tweede paasdag wordt het een paar graden warmer.

Overigens verwachten de verkeersdiensten al donderdagmiddag vroeg een flinke drukte op de weg, doordat veel mensen er een lang weekend op uitgaan.