Nieuws/Opmerkelijk
1853117
Opmerkelijk

Vrouw doet ’grote boodschap’ in taxi en weigert te betalen

BANGKOK - Een Chinese vrouw die woensdag achter in een taxi zat in Bangkok, kon haar ’grote boodschap’ niet langer ophouden. Ze liet een verbouwereerde chauffeur vervolgens achter vol ongeloof en met een hoop poep achterin de auto.

Bovendien weigerde de vrouw hier extra voor te betalen. Volgens JS100 pikte de taxichauffeur de 30-jarige vrouw op, maar werd al snel duidelijk dat ze nogal nodig naar het toilet moest. Ze vroeg hem dan ook of hij een tussenstop wilde maken. Het drukke verkeer liet dit echter niet toe.

Met alle gevolgen van dien, want de vrouw liet de taxi tamelijk smerig achter. De chauffeur was ziedend en vroeg de vrouw om wat extra te betalen. Zij wilde echter alleen betalen wat er op de meter stond. En dus stopte hij zijn wagen. Eens werden ze het niet. De vrouw stapte uit de taxi zonder nog om te kijken.

Zelfs met een politieagent erbij, kreeg de taximan het niet voor elkaar om extra geld te krijgen voor de schoonmaak. Volgens de politieman ’staat dat nu eenmaal niet zo in de wet’.