Premium
Het beste van De Telegraaf
Bijna 5000 ondernemers wagen de sprong naar een nieuwe zaak
Horeca-helden in coronatijd
Liesette Hensen (links) en Monique Caerteling maakten tweeënhalf jaar plannen. Maar vlak voor de openingsdag kwam de ’lockdown light’.
Ⓒ robert HOETINK
Amsterdam - Ga er maar aanstaan: in coronatijd beginnen als horeca-ondernemer. Toch zijn er bijna vijfduizend Nederlanders die die sprong hebben gewaagd. „In de eerste golf zag je nog 500 man die een dinerbon kochten om de horeca te steunen. Dat is niet meer.”
Liesette Hensen (links) en Monique Caerteling maakten tweeënhalf jaar plannen. Maar vlak voor de openingsdag kwam de ’lockdown light’.
Ⓒ robert HOETINK
HET BESTE VAN DE TELEGRAAF
Refurbished Apple iPad 5
Voordeelverpakking Dreft Vaatwastabletten
Legend Ultrabook X1
4-Pack Hyundai Kubus Buitenlampen