Nieuws
1895964
Nieuws

Zo kan het ook...de scheiding van Lou is er een uit het boekje!

Lou met haar dochter

Lou met haar dochter

Lou (50) vond na de scheiding van Kees (50) enkele jaren later een nieuwe liefde in Pascal (46). Lou is het levende bewijs dat scheiden ook zonder verdriet, ruzies en onenigheid gepaard kan gaan. Zowel Kees als Pascal gaven haar jongste dochter namelijk pasgeleden weg op haar bruiloft.

Lou met haar dochter

Lou met haar dochter

Lou was zes jaar samen met Kees. Tijdens die relatie kreeg zij samen met hem Keesje (’93), Sjimmie (’95) en Jipp (’96): "We zijn uit elkaar gegaan op mijn 29e toen ik zwanger was van de jongste. We waren nog jong en vonden de kinderen fantastisch, maar Kees was zijn wilde haren nog niet kwijt.

Het was niet aan mij om hem te beperken in zijn levensstijl, dus besloten we om te kijken wat er gebeurde als we niet meer samenleefden. Het was niet onze bedoeling om uit elkaar te gaan; we wilden zien hoe het zou lopen als we apart leefden."

De hele zomer

"Het werkte uiteindelijk beter om geen relatie meer te hebben, dus dat bleef zo. Er was zo veel meer rust in het gezin. De kinderen gingen in die tijd om het weekend naar hun vader en zagen hem ook iedere woensdag. In de zomer wisselden we elkaar af in mijn hut aan het IJsselmeer. Zo konden de kinderen de hele zomer op één plek blijven.

We konden ons eigen leven leiden, vonden het allebei heerlijk om met de kinderen te zijn en ik vond het heel fijn dat hij met ze was wanneer ik weg was. Het ging niet meteen goed maar uiteindelijk bleek dit goed voor ons te werken."

Tweede vader

Twee jaar later ontmoette Lou Pascal. Inmiddels zijn ze twintig jaar samen en is hij als een tweede vader voor haar kinderen: "Pascal kreeg er op zijn zevenentwintigste opeens drie meiden van 5, 3 en 2 bij. Ze gingen en gaan nog altijd naar hem voor raad."

En ook nu zijn beide mannen betrokken in het leven van Lou’s kinderen: ’’Onze familie is er alleen maar groter van geworden: Kees is alweer jaren getrouwd met Annemarie met wie hij nog twee kinderen heeft en mijn jongste dochter Jipp (21) heeft ook al twee kinderen.’’

Het hele verhaal van Lou lees je op VROUW.nl.