Nieuws/Buitenland
1906852
Buitenland

’Duitse dokter vermoordt vrouw door coke op zijn penis te doen’

De Duitse dokter Andres Niederbichler wordt ervan verdacht een vrouw te hebben vermoord door cocaïne op zijn penis te doen. Niederbichler zou zijn geslachtsdeel met het witte poeder hebben besprenkeld voordat de vrouw hem oraal ging verwennen. De vrouw wist niet dat ze drugs ging innemen.

De vrouw stortte vervolgens in en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze.

’Vrijwillige seks’

Volgens de politie zou de 42-jarige Niederbichler de 38-jarige vrouw bewust drugs hebben gegeven. Niederbichler wordt ervan beschuldigd om de 38-jarige vrouw lichamelijk letsel toe te hebben gebracht met fatale afloop.

De seks tussen de twee in het huis van de dokter in Halberstadt op 20 februari was wel vrijwillig.

’Meer slachtoffers’

Uit onderzoek bleek dat drie andere vrouwen mogelijk ook door de dokter waren gedrogeerd. Zij hielden er echter niets aan over. De politie vermoedt dat er mogelijk meer slachtoffers van de dokter zijn.

„De slachtoffers die wij tot nu toe hebben gesproken, hebben aangegeven dat ze ziek zijn geworden tijdens vergaderingen. Ze bleken allemaal symptomen te hebben veroorzaakt door drugsgebruik”, aldus een politiechef tegen Duitse media.

Afkickkliniek

Via online datingsites maakte de dokter zijn afspraken. Alle slachtoffers gaven aan dat ze vrijwillig seks hadden met Niederbichler.

Momenteel zit de dokter niet vast in een gevangenis maar in een beveiligde afkickkliniek. Daar wordt hij behandeld voor zijn drugsverslaving.