Nieuws
1927554
Nieuws

Ex-playmate had ’geweldige’ seks met Donald Trump

Barbara Moore.

Barbara Moore.

WASHINGTON - Een voormalige playmate claimt zes maanden lang een affaire te hebben gehad met Donald Trump. Ze had seks met hem terwijl een vriendin toekeek. „Hij is een geweldige minnaar.”

Barbara Moore.

Barbara Moore.

Model Barbara Moore (49) ontmoette de zakenman in 1993 in een hotel van Trump in Atlantic City, toen de huidige Amerikaanse president verloofd was met Marla Maples, die destijds ook nog eens zwanger was. Dat onthult Moore in een exclusief interview met Daily Mail.

Nadat ze elkaar ontmoetten bracht de destijds 24-jarige playmate vijf dagen door op resort Mar-a-Lago in Florida. Hier heeft Moore deels bewijs van; zo heeft ze foto’s gedeeld van zichzelf in bikini op het privéverblijf van de rijke Amerikaan. Ook bezit ze een foto van een ontspannen ogende Trump op een lounge-bed. De foto werd genomen op 25 april 1993, toen Trumps verloofde vier maanden zwanger was van Tiffany.

„Het was een affaire vol passie, hij is een geweldige minnaar en een gentleman. Maar ik wist destijds niet dat hij een vriendin had, of eigenlijk zelfs verloofd was. Ik ontdekte onlangs pas dat ze ook nog zwanger was. Ik ben hier erg van geschrokken, maar ik blijf erbij dat hij een geweldige minnaar en een geweldige president is.”

’Normale seks’

Over de seks kan Moore vertellen dat ze op de eerste avond met hem naar bed ging. „Het was heel speciaal. Ik had geen ervaring met oudere mannen, maar hij was goed in bed. Hij zoende me in mijn nek, had veel aandacht voor me en de seks was eigenlijk heel normaal, hij had geen vreemde sekswensen. Ik voelde me echt geliefd”, aldus de voormalige playmate. Ook hadden de twee seks terwijl een goede vriendin van haar in de kamer zat. „Hij had alleen aandacht voor mij en eigenlijk vonden we het alle drie prima.”

Barbara Moore is niet de enige die een vermoedelijke affaire heeft gehad met Trump. Zo claimt ook pornoster Stormy Daniels seks met de president te hebben gehad, net als Playboy-model Karen McDougal, terwijl hij samen was met Melania.