Nieuws/Binnenland
1947208733
Binnenland

Premium

Het beste van De Telegraaf

’Een Hollander kan geen pekingeend bereiden’

Chinese koks op de vlucht voor corona

Harmen de Glint te midden van de met een derde uitgedunde oosterse keukenbrigade in zijn Arnhemse restaurant Miyagi & Jones.

Harmen de Glint te midden van de met een derde uitgedunde oosterse keukenbrigade in zijn Arnhemse restaurant Miyagi & Jones.

Arnhem - Afhaalchinezen zitten met de handen in het haar nu veel Aziatische koks vanwege corona naar eigen land zijn teruggekeerd. Bezorgde familieleden van de babi pangang-chefs beschouwen Europa als virusrampgebied en steken een stokje voor terugkeer. Dit geeft stress achter het schuifluik. „Een Hollander kan geen pekingeend bereiden.”

Harmen de Glint te midden van de met een derde uitgedunde oosterse keukenbrigade in zijn Arnhemse restaurant Miyagi & Jones.

Harmen de Glint te midden van de met een derde uitgedunde oosterse keukenbrigade in zijn Arnhemse restaurant Miyagi & Jones.

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF