Nieuws/Buitenland
1949671
Buitenland

Marokkaanse man geschokt na bezoekje aan dokter

Vader van 9 kinderen ontdekt: altijd onvruchtbaar geweest

Sidi Slimane - Tijdens een simpel bezoekje aan de dokter kwam een vader van negen kinderen tot een schokkende ontdekking. De man uit Sidi Slimane, in het noordwesten van Marokko, was al 35 jaar gelukkig getrouwd. Een simpel onderzoek bij de uroloog zorgde ervoor dat het leven van de man volledig op zijn kop kwam te staan.

Dat meldt Het Nieuwsblad op basis van Marokkaanse media.

De vader van negen had een spatader in zijn teelballen, waardoor er bloed terug kan stromen naar de balzak. Door een spataderkluwen kan de temperatuur in de balzak oplopen. En dat is alles behalve gunstig voor de productie van zaadcellen.

Bij de man bleek de aandoening ervoor te hebben gezorgd dat hij al jaren onvruchtbaar was. Hij kon geen kinderen krijgen... al vijftig jaar lang.

De man die dacht hij de trotse vader was van zijn kroost zat compleet in zak en as na de uitkomst van het doktersonderzoek. Het besef dat zijn vrouw hem al jarenlang bedroog met een ander, die de biologische vader moet zijn van zijn negen spruiten, heeft hem zo enorm gekwetst dat hij onmiddellijk een echtscheiding heeft aangevraagd.

Vreemdgaan is volgens Marokkaanse wetgeving strafbaar. De vrouw hangt dan ook een celstraf, van een maand tot een jaar, boven het hoofd.