Nieuws/Buitenland
1950915
Buitenland

Gokken op naam zoon Kate en William

Ok, het is een jongetje. Maar dat betekent niet dat het werk erop zit voor Alex Apati. Namens gokbedrijf Ladbrokes houdt hij de weddenschappen rond de diverse mogelijke namen in de gaten. Daar beginnen zich duidelijke favorieten af te tekenen.

De zoon van de hertogin van Cambridge kwam maandag om 11.01 uur lokale tijd ter wereld in het St. Mary's Hospital in Londen. De baby weegt 3827 gram.

William en Kate.

William en Kate.

James en Albert favoriet

Maandagmorgen leverde een weddenschap van een pond op de naam Arthur nog 5 pond op. Nu duidelijk is dat het een jongetje is is de beloning nog slechts twee pond. James en Albert zijn de andere favoriete namen. Alex blijft maar bezig om de veranderingen bij te houden. Af en toe gebruikt hij zijn vingers om de oude ‘odds’ uit te vegen. Zijn hele broek zit onder het krijt.

Die weddenschappen zeggen misschien toch wel iets. In de loop van de ochtend toonde zich een lichte voorkeur voor het feit dat een jongetje zou worden geboren. Maar de voorkeur was slechts heel licht. Een weddenschap van tien pond op een jongetje leverde rond twaalf uur elf pond op. Niet iets waar een beetje gokker warm van wordt.