Nieuws/Buitenland
1955599
Buitenland

Boze vrouw knipt penis vriendje eraf met heggenschaar na laten zien sekstape

Brenda Barattini en de heggenschaar.

Brenda Barattini en de heggenschaar.

CÓRDOBA - Een 26-jarige vrouw uit Argentinië die ervan wordt beschuldigd de penis van haar vriendje met een heggenschaar te hebben bewerkt, zegt dat ze dit heeft gedaan omdat hij aan zijn vrienden hun zelfgemaakte sekstape liet zien. „Ik heb zijn penis er niet helemaal afgeknipt, ik heb hem alleen maar geblesseerd”, aldus Brenda Barattini.

Brenda Barattini en de heggenschaar.

Brenda Barattini en de heggenschaar.

De vrouw moet zich nu voor de rechter verantwoorden voor haar actie en geeft tekst en uitleg voor haar rigoureuze actie. In november vond het knipincident plaats in de Argentijnse stad Córdoba.

’Erg depressief’

Haar 40-jarige vriend, Sergio Fernandez, lag te slapen toen het gebeurde. De man verloor daarbij negentig procent van zijn penis en was tijdelijk in levensgevaar. Ook verloor hij een hoop bloed.

Sergio Fernandez na het knipincident.

Sergio Fernandez na het knipincident.

Het lukte artsen destijds niet om de penis van de man weer vast te maken aan zijn lichaam. Volgens een advocaat van de man is hij erg depressief. Hij moet nog meerdere operaties ondergaan.

Psychische schade

Volgens Brenda Baratti heeft ze veel psychische schade ondervonden door de sekstape, aldus het Argentijnse La Voz. Ze zit al sinds november vast in afwachting op haar mogelijke straf.