Nieuws/Buitenland
1975154
Buitenland

Broertjes en zusje herenigd na fataal ongeluk ouders

Angela (8) en Zachary (6).

Angela (8) en Zachary (6).

San Angelo - Eerder deze maand kwamen ouders Jim en Karisa Clemens samen met hun twee maanden oude baby om het leven tijdens een auto-ongeluk. De vier andere kinderen van het stel overleefde de crash op het nippertje en zijn nu eindelijk met elkaar herenigd in het ziekenhuis in de Amerikaanse staat Texas.

Angela (8) en Zachary (6).

Angela (8) en Zachary (6).

De 8-jarige Angela liep zwaar hoofdletsel op en kon tot een week geleden niet meer praten. Haar 6-jarige broertje Zachary brak zijn rug tijdens het ongeluk. De 4-jarige Wyatt liep hersenletsel op, zijn linkerzijde was enige tijd verlamd, maar kan nu enkele weken later weer lopen. Het jongste broertje, de 2-jarige Nicholas werd enkele dagen na het ongeluk al ontslagen uit het ziekenhuis en woont op dit moment bij zijn tante.

Dinsdag werden Angela en Zachary, die nog in het ziekenhuis liggen, met elkaar herenigd. Een emotioneel moment voor de familie en voor het ziekenhuispersoneel. De tante van de vier kinderen laat aan BuzzFeed News weten dat de kinderen het naar omstandigheden fantastisch doen. Zeker nu ze net hun zusje en ouders zijn verloren bij het vreselijke ongeluk op 7 april.

Zachary, Wyatt en Angela.

Zachary, Wyatt en Angela.

Eerder zag grote zus Angela haar kleine broertje Wyatt al. Een van de eerste dingen die het meisje na het ongeluk weer kon zeggen was ’Wyatt, ik heb je nodig”, vertelt hun tante.

De familie van de kinderen heeft al meer dan 100.000 dollar opgehaald om de medische kosten en de begrafenis van de ouders en hun baby te betalen.