Nieuws/Binnenland
2014359324
Binnenland

Studente Myrna (24) onder douche geëlektrocuteerd in Vietnam

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

De 24-jarige studente Geneeskunde Myrna Reinhard uit Nijmegen is omgekomen bij een ongeval tijdens haar reis door Azië. Hoogstwaarschijnlijk werd de jonge vrouw onder de douche geëlektrocuteerd in de Vietnamese kustplaats Hoi An. „Met haar mooie lach stal ze iedereens harten en haar plotselinge overlijden laat een grote leegte achter in onze vereniging”, laat de studentenvereniging N.S.V Ovum Novum weten via hun website.

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Het voorval werd gemeld door reizigers in Vietnam. Inmiddels heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken de dood van de vrouw bevestigd.

De vrouw verbleef in een hostel in Hoi An, een populaire badplaats onder backpackers in het midden van het Aziatische land. Hoe het kan dat zij onder de douche onder stroom kwam te staan is nog onduidelijk. Ook is niet bekend om welk hostel het gaat en of er meer Nederlanders overnachten.

De stroomstoot onder de douche was dermate ernstig dat zij aan de gevolgen ervan is overleden, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat staat inmiddels in contact met familie van de vrouw en verleent consulaire bijstand, laat een woordvoerder weten.

De studentenvereniging heeft een memoriam op haar website geplaatst.

De studentenvereniging heeft een memoriam op haar website geplaatst.

De studente, lid van de Nijmeegse studentenvereniging Ovum Novum, was op reis door Azië en verbleef in de populaire kustplaats Hoi An. De vereniging heeft een overlijdensbericht geplaatst waarin de vrouw wordt beschreven als lief en betrokken. „We zullen haar ontzettend missen den de herinneringen aan wie ze was altijd levend houden.”

Tips? App naar onze Whatsapp tiplijn via +31 613650952.