Nieuws/Binnenland
2028330
Binnenland

Bedreiging met vuurwapen

Man dreigt met vuurwapen in Bergen op Zoom: mogelijke schietpartij

De Albert Cuijpstraat in Bergen op Zoom.

De Albert Cuijpstraat in Bergen op Zoom.

BERGEN OP ZOOM - Aan de achterzijde van een woning in de Albert Cuijpstraat in Bergen op Zoom is zaterdagnacht een man bedreigd met een vuurwapen. Mogelijk heeft er in de buurt ook een schietpartij plaatsgevonden. De politie heeft een kogelhuls aangetroffen die verder wordt onderzocht.

De Albert Cuijpstraat in Bergen op Zoom.

De Albert Cuijpstraat in Bergen op Zoom.

Rond 03.45 uur vond de bedreiging met het vuurwapen plaats. Een man zag in een steegje achter de Albert Cuijpstraat een andere man staan. Hij sprak de man aan, die vervolgens een vuurwapen uit zijn zak haalde en riep tegen de melder dat hij weg moest gaan.

Het slachtoffer was daarna snel weggefietst. De dader had volgens hem een getint uiterlijk en een gezet postuur. Hij had donker achterover gekamd haar en een geschoren baardje.

Knallen

Terwijl de agenten onderweg waren naar deze locatie, kwamen er bij de politie twee meldingen binnen dat er meerdere knallen waren gehoord in de omgeving van de Antwerpsestraatweg. Daar werd echter niemand aangetroffen.

Wel werd er een kogelhuls gevonden. De politie voert zondag een buurtonderzoek uit en is op zoek naar mogelijke getuigen.