Nieuws/Buitenland
2029540312
Buitenland

’Bruidegom deelt beelden vreemdgaande bruid op bruiloft’

Peking - Een video van een Chinese bruiloft gaat sinds donderdag viraal. Op de beelden is te zien hoe een bruidegom een vijf minuten durende video van zijn vreemdgaande bruid toont op wat hun bruiloft had moeten zijn.

Het tafereel werd door verschillende gasten van de bruiloft in het zuidoosten van China vastgelegd en gedeeld op sociale media, zoals WeChat en Twitter, schrijft onder meer Apple Daily.

De gasten wordt verteld dat er videobeelden uit de jeugd van het liefdeskoppel zullen worden getoond, maar al gauw blijkt dat er nietsverhullende beelden voor in de plaats zijn gekomen.

„Dacht je dat ik van niets wist?”

Op de video is te zien hoe de bruidegom zegt: „Dacht je dat ik van niets wist?” Onmiddellijk reageert het bruidje door haar boeket naar de man te gooien. Familie en vrienden halen de twee uit elkaar.

Volgens Apple Daily was het stel al meer dan twee jaar samen en waren ze zo’n zes maanden verloofd. Volgens diezelfde bron ontdekte de man dat zijn vrouw vreemdging nadat hij een beveiligingscamera installeerde in hun toekomstige huis. Dit had hij gedaan tijdens een renovatieproject.

Apple Daily meldt overigens ook dat de vrouw is vreemdgegaan met de man van haar zwangere zus.

Authenticiteit

Niet iedereen is echter overtuigd van de authenticiteit van het beeldmateriaal: het zou volgens sommigen ook kunnen gaan om een marketingstunt.