Nieuws
2047238
Nieuws

’Zus Meghan gewond na incident met paparazzo’

De halfzus van Meghan Markle is naar de eerste hulp gebracht na een auto-ongeluk waarbij haar vriend moest uitwijken voor een paparazzo. Dat verklaart Mark, zoals haar vriend heet, tegenover entertainmentsite TMZ.

De man beweert dat het stel bij een tolpoortje reed, toen een fotograaf vlak voor de auto opdook om een kiekje te maken van de halfzus van de aanstaande van prins Harry. In een poging de paparazzo niet te raken, gooide Mark het stuur om, waarbij hij een afzetting raakte. Samantha zou vervolgens tegen een raam zijn geklapt en op de vloer van de auto terecht zijn gekomen. Mogelijk brak ze daarbij haar enkel.

Samantha en Meghan, die dezelfde vader hebben, zijn al jaren gebrouilleerd. Samantha heeft zich sinds de relatie van de actrice met prins Harry bekend is zich geregeld negatief uitgelaten over haar jongere halfzus. In een interview met The Sun, vorig jaar, beschuldigde Samantha Meghan ervan alles te doen voor status. „Hollywood heeft haar veranderd, nu is ze erop uit een prinses te worden.”

Beschuldigingen

Ook op Twitter heeft Samantha, die vanwege haar ziekte MS in een rolstoel zit, zich negatief uitgelaten over Meghan. Zo beweerde ze meerdere keren dat haar halfzus haar in de steek heeft gelaten, omdat ze zich geneerde voor de aandoening.

Volgens Samantha’s ex-man heeft de vrouw haar halfzus al bijna tien jaar niet gesproken. De moeder van Samantha beschuldigde haar dochter er eerder van geld te willen verdienen over de rug van Meghan. „Samantha zit haar al jaren op de huid, alles wat ze over Meghan zegt is een leugen.”