Nieuws/Buitenland
2055232
Buitenland

Vrouw ontmoet man die ze 20 jaar daarvoor als baby langs de weg vond

Altadena - Een Amerikaanse vrouw die in 1998 een pasgeborene langs de kant van een wandelpad vond, is na 20 jaar herenigd met de man tot wie het kindje is verworden.

Azita Milanian vond de baby aan de voet van de bergen in Altadena. De navelstreng zat nog aan het lichaam van de baby vast. De baby was pas enkele uren oud maar leed al aan onderkoeling.

Geadopteerd

De jongen werd naar het ziekenhuis vervoerd en zijn situatie stabiliseerde binnen enkele dagen. De baby werd uiteindelijk geadopteerd door een liefdevol gezin uit de plaats Gardena, dat zo’n 60 kilometer van Altadena af ligt.

Jarenlang vroeg Azita Milanian zich af hoe het met de jongen ging en deze week, precies twintig jaar na de vondst, zijn de twee samengebracht: Matthew Whitaker (nu 20) ontmoette zijn redster dankzij radioshow ’On Air with Ryan Seacrest’.

Al mijn dromen werkelijkheid

Ondanks de moeilijk start van het leven van Matthew Whiatker gaat alles nu goed met hem. Azita Milanian kon haar geluk dan ook niet op toen ze de man zag: „Eindelijk worden al mijn dromen werkelijkheid.”