Nieuws/Binnenland
2057649041
Binnenland

Premium

Het beste van De Telegraaf

Boerma leverde drie Michelinsterren (De Leest) in en opent pizzatent

Jacob Jan Boerma: „Toen ik de derde ster eenmaal had, voelde het alsof ik een gevangenis voor mezelf had gecreëerd.”

Jacob Jan Boerma: „Toen ik de derde ster eenmaal had, voelde het alsof ik een gevangenis voor mezelf had gecreëerd.”

Vaassen - „De erkenning van Michelin was mij meer waard dan miljoenen op de bank.” Met deze positieve kijk blikt chef-kok Jacob Jan Boerma (45) terug op de tijd dat hij in zijn restaurant De Leest in Vaassen drie Michelin-sterren kookte. Hij gaf de sterren vorig jaar vrijwillig terug.

Jacob Jan Boerma: „Toen ik de derde ster eenmaal had, voelde het alsof ik een gevangenis voor mezelf had gecreëerd.”

Jacob Jan Boerma: „Toen ik de derde ster eenmaal had, voelde het alsof ik een gevangenis voor mezelf had gecreëerd.”

HET BESTE VAN DE TELEGRAAF

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop