Nieuws/Binnenland
2059013
Binnenland

Myléne werd verliefd op een echte prins

Myléne Nijssen (30) kreeg waar menig meisje van droomt; een echte prins. In het programma Prins zoekt vrouw werd ze acht jaar geleden smoorverliefd op de Zambiaanse prins Mwendaweli Imwiko. Hoe gaat het nu?

In 2013 spraken we Myléne voor VROUW magazine. Ze stond op dat moment op het punt om naar China te gaan, om de daar studerende Mwendaweli op te zoeken.

CHINA

"Ik ben twee keer naar China geweest. Op de campus van de universiteit waar Mwenda studeerde, stond een hotel waarin ik kon overnachten. Als hij niet naar school hoefde, kwam hij langs en planden we leuke tripjes. Zo zijn we naar de dierentuin geweest, hebben panda’s bekeken en lekker samen geluncht.

Ik was ontzettend verliefd, maar besefte dat we uiteindelijk een keuze moesten maken: ga ik verhuizen, gaat hij verhuizen, wonen we de ene helft van het jaar in Zambia en de andere helft in Nederland, óf - en deze keuze zag ik op dat moment het minst zitten - gaan we ieder onze eigen weg?"

Lees het hele verhaal nu op Vrouw.nl: 'Mwenda heb ik nooit als prins gezien, dat is alleen hoe de buitenwereld naar hem kijkt.'