Nieuws
2063511
Nieuws

Huwelijksgasten Harry en Meghan zetten goodiebags op eBay

Een aantal genodigden die zaterdag binnen de muren van Windsor Castle te gast waren tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan, proberen binnen te lopen door hun gratis goodiebag op eBay te verkopen. Een enkeling heeft er zelfs meer dan 1.020 pond (bijna 1200 euro) voor gekregen.

De juten tasjes, met daarop de initialen van het prinselijk paar, werden afgelopen zaterdag uitgedeeld aan 1.200 zogenaamde community champions. Deze mensen waren uitgenodigd om net buiten de muren van St. George’s Chapel, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond, de dag door te brengen.

Volgens Daily Mail zijn er tenminste 25 advertenties op eBay, van mensen die hun goodiebag te koop hebben gezet, voor bedragen die schommelen tussen 25 en 420 pond. Degenen met het hoogste bod ontvangen een flesje met daarin Windsor Castle-water, een koelkastmagneet, een plattegrond van het kasteel, een enorme chocolademunt, een bus met zandkoekjes en een voucher, waarmee je 20% korting krijgt in de kasteelwinkel.

Op een van de geschenktasjes werd maar liefst 1.020 pond geboden. De gelukkige verkoopster, die 41 biedingen op haar advertentie had gekregen, voegde er later nog aan toe dat de volledige opbrengst naar liefdadigheid gaat.